Nails of bliss spijkermat
2 Reviews | > Schrijf een review

Doe je schoenen uit en ga lekker staan achter je computer op de Nails of Bliss spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat heeft meer dan 5,800 plastic nagels.

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 60,00
Prijs (incl. BTW) per stuk
Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Doe je schoenen lekker uit en ga staan op de Nails of Bliss spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat is een moderne versie van het spijkerbed wat traditioneel gebruikt werd door Indiaase Fakirs. Als je op de mat staat, maakt je lichaam endorfine aan; daar word je blij van!

In de voeten komen veel zenuwen voor. Wanneer deze zenuwen gestimuleerd worden, zal je de positieve effecten hiervan door je hele lichaam heen ervaren. De mat heeft meer dan 5,800 plastic nagels die helpen de bloedcirculatie en de opname van zuurstof te verhogen. Regelmatig gebruik helpt tegen spier - en gewrichtspijnen, vermindert stress en verzacht slapeloosheid. De mat is lichtgewicht, makkelijk te vouwen, en op te bergen, en is gemaakt van milieu vriendelijke materialen. 

Belangrijkste kenmerken

- Lengte: 74 cm
- Breedte:47 cm
- Dikte: 1 cm
- In diverse kleuren
- Bevat 5800 nagels

Aanbevolen wordt dat gebruikers van bloedverdunners of soortgelijke medicijnen dan wel mensen met serieuze huidaandoeningen (bijv. ernstige vorm van psoriasis) NIET de mat gebruiken zonder op voorhand een dokter te raadplegen.

Je kunt de nails of bliss spijkermat ook zittend of liggend gebruiken, bekijk de foto's. 

Filmpje

 

Ervaar nails of Bliss spijkermat zelf

Dit product is uit te proberen in het Worktrainer Experience Center.

> Schrijf een review

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Annie - 31-10-2018 15:41

De spijkermat vind ik zo geweldig in het gebruik dat ik hem eigenlijk al veel eerder had moeten aanschaffen. Vier keer per week gebruik ik de mat, voor mijn rug en voeten. Het is wel even wennen maar ik ben zeer enthousiast. en kan de mat aan een ieder aanbevelen.

De Wit - 27-08-2015 14:50

Was erg benieuwd naar deze mat. het zijn stevige plastic 'spijkers' die gegroepeerd in het matje zitten. Je voelt tenminste echt de pressuur en dat vind ik wel prettig, echter..... mensen die er ook even op gingen staan vonden het meestal te hard en vonden het niet prettig om er te lang op te staan..... maar dat is kwestie van ontspannen en wennen :-) Voor mij in ieder geval een prettige afwisseling tijdens het staand werken!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.