Bureaufietsen

Fiets jezelf fit

Terwijl je werkt, fiets je jezelf helemaal fit en slimmer. Door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën.

Bezig met laden...
Deskbike Medium | Bureaufiets

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Gebruik de Deskbike App om je prestaties bij te houden.

329,00

star star star star star
251 reviews
Deskbike Large | Bureaufiets

Speciaal voor de mensen van 185 tot 215 cm is er de Deskbike large. Wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging.

344,00

star star star star star
19 reviews
Deskbike Small | Bureaufiets

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens werk. Gebruik de Deskbike App om je prestaties bij te houden.

314,00

star star star star star
5 reviews
Trappersokken

Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!

15,00

star star star star star
2 reviews
Bluetooth Deskbike Sensor

Heb je een Deskbike bureaufiets zonder speed en cadence meter? Koop er 1 en stuur je prestaties door naar de deskbike App. De sensor werkt via Bluetooth.

29,00

star star star star star
10 reviews
Zadeldekje

Een zachte zadelhoes voor de Deskbike bureaufiets, gemaakt van polyester. Voor een heerlijk warm zitcomfort op jouw Deskbike.

10,00

star star star star star
1 reviews
-13%
Cubii Jr | Compacte Crosstrainer

Word fit terwijl je zit. Cubii is ontworpen om gemakkelijk in je leven te passen, zodat je je gezonder, gelukkiger en evenwichtiger voelt.

198,00

228,00

star star star star star
9 reviews
FlexiSpot | Fiets met Bureau

Gedeeltelijk bureaufiets, deels ergonomisch bureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je werkt op de laptop, tablet of smartphone.

499,00

star star star star star
22 reviews
LifeSpan Workplace bureaufiets C3-SC110

De LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110 met de NIEUWE en verbeterde SC110 console. Misschien ga je al elke dag op de fiets naar je werk? Goed bezig! Stap nu ook op de fiets op de werkplek.

1.099,00

star star star star star
1 reviews
Anti-Slip Ring

Handig als je gebruik maakt van de Inmotion en de Deskrider. Met de anti-slip ring glijdt de bureaustoel niet weg als je aan het peddelen bent.

5,95

star star star star star
21 reviews
Stepper | Compacte Crosstrainer

Word fit terwijl je zit. Stepper mini crosstrainer is ontworpen om je tijdens kantooruren te laten bewegen, zodat je je gezonder, gelukkiger en evenwichtiger voelt.

175,00

star star star star star
3 reviews
Zadelstang Small

Verlaag je Deskbike met de zadelstang small. Geschikt voor gebruikers van 140 cm tot 165 cm. Wordt veel ingezet op scholen. 

12,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Deskbike Trapperset

Vervang je huidige Deskbike trappers voor de nieuwste en verbeterde versie. Deze set bevat 2 cranks, 2 trappers L+R, Loctite lijm en een crankentrekker.

35,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Zadel

Een los zadel voor de Deskbike bureaufiets. Exclusief zadelstang. Inclusief bevestigingsmateriaal. Kleur: zwart.

15,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Van kantoortuin tot thuiskantoor

Steeds meer werkgevers herkennen gezond werken als cruciale voorwaarde voor een hogere productiviteit, betere werksfeer en minder ziekte-uitval. Worktrainer heeft dé oplossing voor bewegen tijdens zittend werk, de Deskbike@! Of zoals anderen hem noemen; deskfiets, bureaufiets, fietskruk, fietsbureau of zelfs bureaustoel fiets. Nou je vindt de enige echte Worktrainer Deskbike hier in onze webshop.

Groot voordeel van de bureaufiets ten opzichte van andere ‘sportieve’ apparaten:

Op de bureaufiets Large, Medium of Small gaat het werk gewoon door: op de afdeling, in vergaderkamers, flexplekken en zelfs stilteruimtes dankzij de fluisterstille omwentelingen. En nu thuiswerken populairder wordt, past een Deskbike ook uitstekend in de werkgeversbijdrage aan een gezonde thuiswerkplek. Bewegen achter je bureau is de nieuwe manier van werken. Ook voor de thuiswerkende zzp’ers is fietsend werken een uitkomst. Er worden vaak overuren gedraaid en een avondje of twee per week sporten schiet er dan al snel bij in. Bovendien is er ook al geen woonwerkafstand die sportief kan worden afgelegd. Het resultaat: veel te veel passieve zituren aan ook nog eens een niet-ideale keukentafel.

Met de Deskbike en een zit-stabureau beschik je over een compleet, actief kantoor waarmee je letterlijk een draai aan gezonder ondernemerschap geeft. Belangrijk, want als eigen baas doe je er natuurlijk alles aan om maximaal beschikbaar te zijn. Lees de talloze positieve bureaufiets ervaringen en reviews hier en bepaal zelf of fietsen achter je bureau iets voor jou is! In ons assortiment vind je bovendien andere mogelijkheden van een fiets voor onder je bureau, zoals de Flexispot, of voor kleinere omwentelingen werkt een cubii jr beter.

 


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.