Home Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau
Home Sta bureaus Alle zit-sta bureaus Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau

Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau

2 reviews | Review toevoegen

Elektrisch Zit-Sta Bureau - Elements

Een prachtig design zit-sta bureau voorzien van alle gemakken! Het unieke element van het elektrisch zit-sta bureau Elements is dat het frame in het werkblad is verwerkt. Montage is super eenvoudig door het bevestigen van de twee losse poten aan het werkblad. De Elements heeft een inbouwbediening, netjes weggewerkt onder het werkblad.

Het robuuste werkblad is maar liefst 4 cm dik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurcombinaties. Elektrisch verstelbaar met in elk been een motor. Het Elements bureau is standaard voorzien van 2 handige kabeldoorvoeren en een ingebouwde stekkerdoos (230V en 2x USB). Daarnaast kan het zit-sta bureau worden uitgerust met een ingebouwde draadloze QI oplader, voor jouw smartphone. Dit bureau is NEN-EN 527 en CE gecertificeerd.

Vergelijking bekijken
Het unieke element van het elektrisch zit-sta bureau "Elements" is dat het frame in het werkblad is verwerkt. Verstelbaar met een handige 'onzichtbare' bediening.
1.390,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: 0,00
Bezorgtijd: zie bezorgopties

Contact opnemen

info@worktrainer.nl 088 045 0880 Whatsapp Offerte aanvragen Handleiding

Bekijk en test dit product in onze showroom in Harmelen.

Elektrisch Zit-Sta Bureau - Elements

Een prachtig design zit-sta bureau voorzien van alle gemakken! Het unieke element van het elektrisch zit-sta bureau Elements is dat het frame in het werkblad is verwerkt. Montage is super eenvoudig door het bevestigen van de twee losse poten aan het werkblad. De Elements heeft een inbouwbediening, netjes weggewerkt onder het werkblad.

Het robuuste werkblad is maar liefst 4 cm dik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurcombinaties. Elektrisch verstelbaar met in elk been een motor. Het Elements bureau is standaard voorzien van 2 handige kabeldoorvoeren en een ingebouwde stekkerdoos (230V en 2x USB). Daarnaast kan het zit-sta bureau worden uitgerust met een ingebouwde draadloze QI oplader, voor jouw smartphone. Dit bureau is NEN-EN 527 en CE gecertificeerd.

Plus- en minpunten

De kabels en bladdragers zijn mooi in het dikke 4 cm werkblad verwerkt. Dit geeft een opgeruimd effect en je ziet geen loshangende kabels onder je werkblad.

Montage is zeer eenvoudig door het bevestigen van de twee losse poten aan het werkblad.

Geschikt voor elke lichaamslengte. De poot bestaat uit 3 kolommen en is verstelbaar van 64 tot 130cm.

Snel in hoogte verstelbaar met 2 motoren. Dit zorgt ervoor dat je meer gaat afwisselen tussen zittend en staand werken.

Met een draaggewicht van 80 kilogram plaats je al je spullen zonder zorgen op het bureau.

Je hebt een stopcontact in de buurt van het bureau nodig, omdat hij elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau eigenschappen

Bureau Frame

Bediening : Elektrisch

Snelheid : 3,9 cm per seconde

Geluidsniveau : <55 dB

Memory Display : Nee

Segmenten : 3

Kleur : Wit, Zilver, Zwart

Motoren : 2

Materiaal : Metaal

Gebruikerslengte : 1.55 - 2.20 m

Minimale Hoogte : 64 cm

Maximale Hoogte : 130 cm

Gewicht : Frame 30 kg | werkblad 18/20/22 kg

Max. Draagvermogen : 80 kg

Afmeting poten : 9 x 6 cm

Gecertificeerd : Global Green Tag, CE, NEN-EN 527

Wielen : Nee

Liftsysteem : Spindle

Garantie : 2 jaar

Overige : Kabeldoorvoeren: met twee ingebouwde kabeldoorvoeren in bijpassende kleur Inclusief: Inbouwstekkerblok 'Multi Socket' (230V en 2x USB) in zwart Optie: QI inbouwoplader voor smartphones (Controleer of jouw telefoon hiervoor geschikt is)

Werkblad

Min. Grootte : 160 x 80 cm

Max. Grootte : 200 x 80 cm

Vorm Werkblad : Rechthoekig

Reviews

5 / 5

Op basis van 2 reviews

0 1
2
0
0
0
0
Onno Meijer
Wat Davy zijn uitgebreide review heeft geschreven klopt helemaal. Ik heb de 180 x 90 ge...
Lees alle reviews

Werk kabels mooi weg met een kabelgoot

Opgeruimd staat netjes! Met een kabelgoot onder het bureau struikel je nooit meer over loshangende snoeren, kun je de vloer onder het bureau eenvoudig schoonhouden en ziet je werkplek er een stuk netter uit. Je hebt simpelweg alle stekkers en stekkerblokken op één plek weggewerkt. Kabelmanagement om door een ringetje te halen!

  • Kleuren: Zilver, Wit en Zwart
  • Hoogte: 11 cm
  • Diepte: 12 cm
  • Breedte: 75 en 145 cm

Maak het jezelf makkelijk met onze verzend- en montagedienst

Kies een van de volgende bezorgopties:

Verzending (9-10 dagen). Levering in doos, ongemonteerd, voorzien van montage gereedschap en een duidelijke handleiding. Het opzetten van dit onderstel duurt ongeveer 15 minuten.

Gemonteerd afleveren (10-18 dagen). Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig en snel gemonteerd wordt op locatie.

Zelf afhalen (9-10 dagen). Laat ons weten dat je langskomt, dan zetten we de artikelen voor je klaar.

Extra's: Stekkerdoos

Naast een kabelgoot kan de Elements volledig naar wens worden aangekleed met accessoires.

Je kunt deze handige stekkerdoos aan de onderkant van het werkblad inpluggen, naast de stroom ingang. Er zitten 5 stekker ingangen op en 2 x usb aansluitingen. 

QI lader

Hoe handig is het als je op je bureau je mobiele telefoon kunt opladen, zonder dat je daarvoor steeds je oplader van huis moet meenemen? Met een draadloze oplader die verwerkt wordt in je bureau kun je op ieder moment je mobiele telefoon opladen. Zo hoef je niet meer onder het bureau te kruipen om te zoeken naar een stroompunt.

Voor het gebruik van deze draadloze oplader heeft je smartphone een Qi standaard nodig of een speciale case. Je kunt onder andere de Apple iPhone 8 en X draadloos opladen, net als de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy Note 8.
 

Maak het jezelf makkelijk met onze verzend- en montagedienst

Kies een van de volgende bezorgopties:

Verzending. Je ontvangt jouw bestelling in doos/pallet en (deels) ongemonteerd. Je zet een bureau van Worktrainer eenvoudig zelf in elkaar. Montageinstructies en montagegereedschap zijn altijd inbegrepen. Kom je er niet uit? Geef ons een belletje en we helpen je graag op weg.

Gemonteerd afleveren. Heb je geen tijd óf zin om zelf te monteren, dan zorgen onze monteurs ervoor dat jouw bestelling in een handomdraai op de juiste plek komt en je krijgt na montage uitleg over het gebruik. Is de klus geklaard? Dan nemen we alle verpakkingsmateriaal weer mee voor recycling.

Zelf afhalen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zelf doen? We helpen je graag op weg

Zelf monteren is niet heel ingewikkeld. Ga aan de slag met de instructievideo, montagehandleidingen en extra informatie.

Elektrisch Zit-Sta Bureau - Elements

Het unieke element van het elektrisch zit-sta bureau "Elements" is dat het frame in het werkblad is verwerkt.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Meer inspiratie Minder inspiratie

Start met je nieuwe manier van werken

Er gaat een wereld voor je open met een zit-sta bureau. Je kunt nu op vele manieren je werk doen: ga staan, zitten, gebruik ander beweegmeubilair om mee te wiebelen of te fietsen. Je hele werkdag wordt één gezonde oefening door voldoende af te wisselen. Verhoog de productiviteit, verbrand calorieën en voorkom klachten.
Stay Active, Work Happy!

Reviews

Review toevoegen
Onno Meijer

Wat Davy zijn uitgebreide review heeft geschreven klopt helemaal. Ik heb de 180 x 90 gekozen en ben hier uitermate tevreden over. Wilde eerst een bureau aan de wand op maat laten maken, maar ben uiteindelijk heel blij dat ik voor dit alternatief heb gekozen.

Davy

Wat een fantastische ervaring, deze premium zit-sta bureau!

Na lang talloze zit-sta bureau's en online shops te vergelijken voldeed deze Elements 670 volledig aan mijn verwachtingen. Hij is wel aan de duurdere kant, maar in dit geval krijg je echt wat voor je geld. Ik las vaak dat dergelijke bureau's, zeker in sta-hoogte, nogal gauw wiebelen. Dit is hier absoluut niet het geval. Deze lijkt echt even stabiel als een bureau op 4 poten, en hij ziet er werkelijk prachtig uit!

Ik ben een Belgische klant, maar de bureau werd nauwkeurig geleverd. Op de site zag ik vermelding van 15 minuutjes installatie, dus ik dacht "yeah right, niet voor een leek als ik". Tot mijn verbazing was ik na 10 minuutjes al klaar. Eenvoudiger kan het echt niet!

Het in hoogte verstellen gaat erg soepel en vlot. Ik wissel meermaals per dag. Ik heb spijt dat ik deze bureau niet veel eerder had besteld. Het is fantastisch om na een tijdje te zitten even terug recht te kunnen staan, en omgekeerd. En dat met een simpele druk op de knop, welke mooi vooraan aan de onderkant is weggewerkt. Je hoeft amper je arm te bewegen. Ik geef toe dat ik zelfs geregeld wat muziek opzet en lichtjes sta te dansen terwijl ik thuiswerk (creatief beroep, dus het motiveert wel). Maar zelfs nadat ik na COVID-19 terug full-time naar kantoor kan verhuis ik gewoon mijn entertainment PC naar deze desk en blijf ik er volop van genieten.

Ik zat erg te twijfelen tussen 160x80 en 180x80, maar koos uiteindelijk toch de 160x80. Ik heb er geen spijt van. Er staan 2 grote displays + 2 laptops + 1 ipad pro op en heb nog veel ruimte voor muis, toetsenbord, drankje en een tussendoortje ;) (want van al dat zitten, rechtstaan en dansen ... grapje).

Eén minpunt is wel de optionele draadloze smartphone oplader. Ik had die er na wat twijfelen toch bijgenomen, maar achteraf gezien had ik dit beter niet gedaan. €95 is duur, maar in de bovenste productvideo wordt duidelijk getoond hoe de persoon een smartphone links vooraan op de bureau legt en het oplaadt. Hiermee had ik de indruk dat deze oplader mooi in het werkblad was weggewerkt, dus vond ik het die kost wel waard. Tijdens het bestellen stond er wel iets van een doorvoerkabel, maar dacht dat dit over de stroomkabel van de draadloze oplader ging. In werkelijkheid wordt het kabelgat links achteraan dus volledig opgevuld met zo'n oplader.

Dit betekent dat:
- Je het kabelgat dichtst bij de nodige aansluitingen kwijt bent.
- De oplader blijft zichtbaar. Het is een zwarte cirkel zoals een kabelgat.
- De locatie van deze oplader maakt het volledig onbruikbaar:
- De schermen staan hier voor, dus hinderen ze de toehankelijkheid en het zicht.
- Te ver strekken met je arm. Als ik het gebruik moet ik, mede door de positie van de schermen, rondom de bureau lopen.
- Vanwege de afstand en de schermen kan je je smartphone niet meer zien liggen, dus ook niet aflezen indien bv berichten toekomen. Het is ook erg dicht bij de rand van de bureau, dus als je er al moeilijk aan kan en amper ziet wat je doet riskeer je dat je smartphone op de grond valt.
- De smartphone moet echt heel correct liggen, anders laadt hij niet op. Als je rekening houdt met de puntjes hierboven (afstand + schermen) is het dus haast onbegonnen werk om hem er goed op te leggen en te weten of het gelukt is.

Ik ben dan ook erg ontgoocheld in deze draadloze oplader. Ik vind het echt $100 weggegooid, want ik neem nu toch weer een kabeltje om hem naast me op te laden, precies waar ik dacht dat de draadloze oplader zou zijn. Zo kan ik deze tenminste ondertussen ook nog gebruiken. Ik voel me hierin wel bedrogen. Ik verwijs je graag naar specifiek 00:08 - 00:12 van deze video: https://youtu.be/IWIevY5_95s?t=8

Dit is dus NIET het geval! Geen idee waarom ze zoiets in hun marketing video tonen als het helemaal niet zo is.

Maar los van deze vervelende optionele oplader is mijn ervaring bijzonder positief, voor zowel de bureau als WorkTrainer. Het bestellen via de website verliep moeiteloos en de bestelling werd vlot en correct geleverd. Ik kan beide alleen maar sterk aanraden! Wacht niet langer en denk aan je mentale en lichamelijke welzijn. Koop 'm gewoon zonder die draadloze oplader erin.

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elektrisch Zit-Sta Bureau - Elements
Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau
Laat een review achter
Versturen
Elektrisch Zit-Sta Bureau - Elements
Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau
€ 1.390,00
Bestellen

Elements | Elektrisch Zit-Sta Bureau

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.