Home FlexiSpot | Fiets met Bureau
Home Actief meubilair Bureaufietsen FlexiSpot | Fiets met Bureau

FlexiSpot | Fiets met Bureau

22 reviews | Review toevoegen

Zit-sta bureau en bureaufiets in 1

Deze innovatieve, low-impact trainingsmachine is ideaal voor thuis en op kantoor. Het compacte formaat neemt minimale ruimte in, maar biedt maximale gezondheidsvoordelen. De Flexispot is de combinatie van een sta bureau met groot werkblad en een bureaufiets. Op wielen, dus eenvoudig te verplaatsen als je de 'm even niet gebruikt. Toepasbaar op elke lengte want het bureau en de zitting zijn volledig in te stellen in diepte en hoogte. Je trekt het werkblad eenvoudig naar je toe.

Vergelijking bekijken
Gedeeltelijk bureaufiets, deels ergonomisch bureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je werkt op de laptop, tablet of smartphone.
499,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: 0,00
Bezorgtijd: 3 - 5 werkdagen

Zit-sta bureau en bureaufiets in 1

Deze innovatieve, low-impact trainingsmachine is ideaal voor thuis en op kantoor. Het compacte formaat neemt minimale ruimte in, maar biedt maximale gezondheidsvoordelen. De Flexispot is de combinatie van een sta bureau met groot werkblad en een bureaufiets. Op wielen, dus eenvoudig te verplaatsen als je de 'm even niet gebruikt. Toepasbaar op elke lengte want het bureau en de zitting zijn volledig in te stellen in diepte en hoogte. Je trekt het werkblad eenvoudig naar je toe.

Plus- en minpunten

Een all-in one beweegproduct. Een sta bureau en bureaufiets in 1.

Je wisselt sneller van werkhouding. Staan achter het ergonomische bureau, actief zitten en lekker fietsen tussendoor, het is allemaal mogelijk op de Flexipot all-in.

Dankzij de Flexispot wordt de doorbloeding in je bovenbeenspieren gestimuleerd. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft.

Alleen geschikt voor mensen tussen 150 - 187 cm.

FlexiSpot | Fiets met Bureau eigenschappen

 • Gemakkelijk bewegen, vier duurzame zwenkwielen met 360 graden draaibaar zodat je de fiets gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen
 • Kleur: Wit
 • Deels staand bureau, deels bureaufiets
 • Desktopformaat: 49 cm x 59 cm
 • Fietsmaat: 91 cm x 58 cm x 110-125 cm (hoogte)
 • Gewicht: 41 kg
 • In hoogte verstelbaar zitbereik: 76 cm - 96,5 cm
 • Ideaal geschikt voor mensen tussen 150 - 187 cm
 • Met magnetische spanningsweerstand met 8 niveaus
 • Inclusief 2 rubberen pedaalsokken/hoesjes
 • Gewichtscapaciteit: 136 kg
 • Garantie: 2 jaar

Reviews

5 / 5

Op basis van 22 reviews

0 1 2 3 0 1 4 5 2 6 7 8 9 10 11 3 12 13 14 15 16 17
18
4
0
0
0
Christina
Ideaal als je vaak en lang achter de laptop zit. Makkelijk in elkaar te zetten, simpel ...
Lees alle reviews

Zit-sta bureau en bureaufiets in 1

Overige voordelen

 • Geen montage, installatie of gereedschap vereist
 • Stille werking, ideale keuze voor beleefd kantoorgebruik zonder andere collega's te storen
 • Full-motion desktop, volledig aanpasbare desktop met voorwaartse, achterwaartse, op en neer bewegende bewegingen
 • Ideaal voor zittende of staande posities
 • Smooth trappen, pas jouw training aan met soepel voor- én achteruit fietsen
 • Instelbare magnetische spanning
 • Hoogteafstelling met de stelhendel kun je de stoel eenvoudig op de gewenste hoogte instellen
 • Zwaartekrachtsensorsloten, je veiligheid is verzekerd terwijl je traint met de wielvergrendelingen van de zwaartekrachtsensor, zodat de bureaufiets niet wankelt wanneer je hem gebruikt.

Fietsen is gezond!

Hoe verbetert de Flexispot precies de gezondheid? Onderzoek wijst uit dat langdurig zitten niet alleen de stofwisseling functie verstoort, wat negatieve gevolgen voor de gezondheid kan hebben, maar ook kan leiden tot stoornissen in de benen, knieën en onderrug. Maak je dag actief!

Ergonomisch ontwerp

Speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het zitten. Flexispot maakt het hierdoor mogelijk om actief te zitten en ervoor te zorgen dat u zowel ergonomisch kunt blijven werken terwijl u beweegt en het bewegen tevens een onbewuste activiteit wordt. De Flexispot zelf is fluisterstil in gebruik waardoor uw collega's of huisgenoten niet zult lastig vallen. Uit onderzoek is gebleken dat je bij een sta bureau bijvoorbeeld 16.7% meer energie wordt verbruikt en bij een Flexispot maar liefst 84,5%.

Zelf doen? We helpen je graag op weg

Zelf monteren is niet heel ingewikkeld. Ga aan de slag met de instructievideo, montagehandleidingen en extra informatie.

Wat zijn de voordelen van bewegen en sporten?

Regelmatig bewegen is gezond en voor veel mensen ook leuk om samen te doen. Als je veel beweegt, raken de spieren, longen, hart en bloedvaten eraan gewend om te werken. Je voelt je lichamelijk en psychisch fitter en je hebt meer energie.

0 1 2 3 4 5 6 7 8

Flexispot video's

De Flexispot is de combinatie van een sta bureau met groot werkblad en een bureaufiets. Op wielen, dus eenvoudig te verplaatsen als je de 'm even niet gebruikt. Toepasbaar op elke lengte want het bureau en de zitting zijn volledig in te stellen in diepte en hoogte. Je trekt het werkblad eenvoudig naar je toe.
Stay Active, Work Happy!

Reviews

Review toevoegen
Christina

Ideaal als je vaak en lang achter de laptop zit. Makkelijk in elkaar te zetten, simpel te bedienen en het bureau is met een handige hendel naar voren en naar achteren te schuiven om er een sta bureau van te maken. Iets dat voor mij persoonlijk erg fijn is omdat ik ook het fietsen niet langer dan 20-30 min volhou. Zonder je ogen van t scherm te hoeven halen schakel je van fiets naar sta. Ben ontzettend blij en kan het iedereen aanbevelen.

Jette

Perfect om beweging in het dagelijks leven te brengen. Zeer smal en ruimtebesparend, al met al een prachtige uitvinding, ik zou zo weer bestellen😊

Wolfgang

Snelle levering, geen montage nodig, gemakkelijke en robuuste tafel- en zadelverstelling. Het is geen sieraad, maar het nodigt uit om het te gebruiken, en dat was precies ons doel. Helaas ontbraken de pedaalcovers bij aflevering, maar deze werden na een klacht direct geleverd.

David

Erg tevreden met het product. Zeer geschikt voor personen die tijdens het werken/lezen in beweging willen blijven. Voldoende standen qua weerstand. Makkelijk verplaatsbaar. Maakt weinig geluid tijdens fietsen.

Carol

De flexispot op zich is perfect voor mij. Bij het lezen van boeken of het kijken naar tv val ik al vele jaren meermalen per minuut ‘in slaap’ voor een enkele seconde. Heel irritant. Bij lopend lezen overkomt mij dat niet. Sinds ik een flexispot gebruik, heb ik, rustig fietsend,, geen enkele slaapdip meer gehad.. Geweldig, had ik eerder moeten doen.

Ik heb wel kritiek op de prijs. Ik probeerde de worktrainer bij het hoofdkantooor in Canada te bestellen. Daar kost de flexispot namelijk de helft. Maar naar klanten in Nederland wordt door hen helaas niet geleverd.

Een onderdeel vind ik onvoldoende. De display met verschillende functies, zoals snelheid, afstand, enz. is zonder achtergrondverlichting voor mij niet leesbaar tijdens het fietsen. Dus liever met verlichting, op een andere plaats of weglaten.

Marieke

Het is mijn beste aankoop sinds de online- alles -vanuit- huis- werken-tijd! Het geeft een goed gevoel aan het einde van de dag dat je een x aantal kilometers hebt gefietst. En het helpt me ook echt om mezelf aan de slag te zetten en geconcentreerd te blijven.

Marjolein

Ik sluit mij aan bij Esther, had ik veel eerder moeten doen en ik ben erg blij met de fiets. En de afwisseling met stafbureau is prettig.
Idd is de zadelpijn helaas een nadeel. En nog een klein puntje is dat het bureaublad bij mij niet helemaal stabiel is. Maar dit is geen reden om de fiets niet aan te schaffen! Ik voel mij stukken beter na een dag werken!

Esther

Erg blij met de fiets. Ik had hem veel eerder moeten aanschaffen.
Als ik er niet op fiets, want bij te lang gebruik zadelpijn, dan gebruik ik hem als stabureau. Deze afwisseling is erg prettig en ik voel me er energieker door.
De fiets is makkelijk in elkaar te zetten en geruisloos en daardoor kan ik hem ook tijdens videovergaderingen gebruiken. Een prima actieve werkplek en dat is in deze tijd geen overbodige luxe.

Marvin

We hebben 4 fietsen voor school aangeschaft. De kinderen maken er veel en graag gebruik van. De fiets is makkelijk in elkaar te zetten. Hij is ook stil, wat weer fijn is op school. Werkblad is wel wat wiebelig. De afdekplaatjes op de trapper vallen er vrij snel af. Al met al wel een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Stef Schampaert

Erg prettig om (zeker in deze tijden) niet continue zittend te moeten werken! Zeer goeie stabiliteit, stevig gemaakt en het werkblad is prima voor een grote portable. Super ook dat er rolletjes onderzitten waardoor dat je'm makkelijk verzet. Die wieltjes blokkeren eens je erop zit - je gaat dus niet wiebelen. Bovendien is ie erg geruisloos waardoor je zelfs bij een virtuele meeting geen angst hoeft te hebben dat er teveel lawaai optreedt. De kleine computer geeft oa je aantal km weer en de weerstand biedt meer dan genoeg mogelijkheden - van soepel ronddraaien tot echt wel zware inspanning. Je kan hem ook prima rechtopstaand gebruiken doordat het werkblad heel makkelijk in de hoogte verstelbaar is. Enige mindere punt is het zadel - dat is prima voor een uurtje of iets langer maar daar zit je echt geen uren op. (doe je meestal ook niet). Overall - een geweldig product met een top prijs/kwaliteitsverhouding!

Peter I

Top product. Aangezien we nu standaard van huis werken, was ik al een tijdje opzoek naar stafbureau maar aan andere kant ook een cardio apparaat, om weer een beweging te krijgen dat ik door niet naar kantoor gaan wel mis. Toen kwam ik deze kantoorfiets tegen. Besteld, netjes en op tijd ontvangen. Super blij mee. Behalve dat je tegelijkertijd kan werken en fietsen, je kan het fiets ook als gewoon fitness apparaat gebruiken, maar ook dus als gewoon statafel door met een klein beweging tafelblad aan andere kant te schuiven. Makkelijk verstelbare zitje en tafelblad. Willen remmen automatisch zodra je erop druk legt en ze zijn heel soepel. Dus ja kan het apparaat overal in huis gebruiken: voor het tv, logeerkamer, schuur, buten etc.). Ook met 4 knoppen en een schroef heb je fiest ingeklapt en onder je bed opgeborgen. Het apparaat heeft ook ingebouwde meter waar je dus je calorieën verbranding, afstand, tijd ezv kan zien. Niet het goedkoopste maar je krijgt wel kwaliteit voor terug. Zeker een aanrader.

Johannes

+ fietsend & staand werken. Staand door het buro om te draaien.
+ na een maand veel minder last meer van lagere rugpijn (vanwege een verkeerde werkhouding)
+ prettig gevoel veel te hebben bewogen na een dag werk
+ goede constructie & comfort
- maakt soms wat geluid, niets vervelends

Ingrid Bijleveld

Het bezoek aan de showroom in Harmelen kan ik iedere geïnteresseerde aanraden. Het vriendelijke team stond ons te woord en we konden de flexispot zelf uitproberen. De fiets is snel geleverd en was gemakkelijk te monteren. Nadat ik aangaf dat ik een storend tikkend geluid ervaarde, is zo snel mogelijk een vervangend (niet tikkend) exemplaar gebracht.

Ik sluit me aan bij de onderstaande reviews waarin wordt gemeld dat de fiets stabiel is, geluidloos, soepel rijdt en ideaal te combineren valt met thuiswerk. Zelfs mijn familie en vrienden probeer ik te enthousiasmeren voor een eigen exemplaar, want het is zo jammer dat men stilzit tijdens activiteiten die goed gecombineerd kunnen worden met fietsen, zoals tv-kijken, gamen en lezen. Ongemerkt ben je zo tien kilometer 'verder'.

Truus Zeegers

Vanmiddag werd de fiets met bureau bezorgd. Voor mij een bijzonder cadeau voor mezelf. Het is een prachtige manier om tussendoor op deze flexibele, actieve fiets, thuis in de woonkamer, bezig te zijn. Een mooie manier om ongemerkt inactieve zitmomenten in te ruilen voor actieve. Hierdoor hou ik samen met andere dagelijkse beweegmomenten aspecifieke rugklachten buiten de deur. Ik ben er heel blij mee.

Danny

Fantastisch, rijdt soepel en ideaal voor thuiswerk. Ik had de loopband al maar dit is stukker aangenamer om aan te werken. Een aanrader !

Annemarie

De fiets is prima! Stil, verrijdbaar maar absoluut niet onstabiel. Ook al kan je de wielen niet vastzetten, hij blijft netjes op zijn plek staan terwijl je beweegt. Handig oppervlak waar je ruim een laptop, muis en nog een notitieblok met pen op kwijt kan. Hij is geheel instelbaar op hoogte, zowel zadel als werkblad. Hij trapt zeer fijn en is makkelijk instelbaar. Waarom dan toch 4 sterren ipv 5? Omdat ik een zwarte besteld had en een witte geleverd kreeg. Excuses zijn overigens absoluut gelijk aangeboden en ruilen had ook gekunnen maar daar had ik geen zin in. Dus eigenlijk 4,5 ster ;)

Mayur Dalwani

Good Product. easy to install. An excellent customer service. they were quick to respond on a technical difficulty (even over the weekend). would definitely look here first when I need to buy more furniture in future. thank you worktrainier and keep up the great work!

Inge

makkelijk instelbaar, zeker omdat we deze samen gebruiken. werkblad ruim genoeg voor laptop en muis. makkelijk verrijdbaar en daarom bijna overal te plaatsen waardoor je sneller gebruik maakt van de Flexispot. geluidloos. leuke extra is dat alles bijgehouden wordt, km, snelheid...
wij zijn er heel blij mee.

Joëlle

Ik ben er heel blij. Hij is heel handig en heeft een ruim werkoppervlak. Hij is ook stevig, visueel mooi en makkelijk te verrijden. En nu kan ik mijn werk niet meer als excuus gebruiken om niet te bewegen, want ik kan nu de beide combineren.
Ook mijn puberkinderen bewegen nu tijdens het gamen.

B

Heel blij mee, staat stevig, makkelijk te verplaatsen, goed bureau en kan het trappen zwaar genoeg zetten.

Jeanine

Prima product! Ik werk thuis en heb hem gekocht vanwege revalidatie na een knieblessure. Ideaal! Neemt weinig ruimte in, is heel gemakkelijk te verrijden (naar de tv bijvoorbeeld ;-)), stevig en zit comfortabel. Dikke tien!

Melissa

Erg blij mee, staat goed stevig en is handig in gebruik.

Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Flexispot bureaufiets Worktrainer.nl
FlexiSpot | Fiets met Bureau
Laat een review achter
Versturen
Flexispot bureaufiets Worktrainer.nl
FlexiSpot | Fiets met Bureau
€ 499,00
Bestellen

FlexiSpot | Fiets met Bureau

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.