iMovR Anti vermoeidheidsmat 4 1
iMovR Anti vermoeidheidsmat
Reviews | Review toevoegen

Lang rechtop staan is voor niemand prettig: pijn in je rug, vermoeide benen, pijnlijke voeten. Met de iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat is dit niet langer een probleem.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

2-3 werkdagen

€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Deze hoogwaardig kwalitatieve iMovr anti vermoeidheidsmat zal de belasting van het staan op je rug, benen en voeten verminderen, terwijl het continu actief her-balanceren aangemoedigd wordt. Door het gebruik van een antivermoeidheidsmat zal de druk en de pijn aan de voeten verminderen en kan het gebruik van een goede sta-mat zelfs je evenwicht verbeteren bij het wandelen.

Ons evenwicht vermindert namelijk naarmate we ouder worden door het gedurende vele jaren rechtop staan en wandelen op vaak perfect vlakke ondergronden. Een goede stamat zal de voordelen van een in hoogte verstelbaar bureau optimaliseren omdat je op deze mat, langer en comfortabeler kunt blijven staan.

Eigenschappen

  • Afmetingen 61 cm x 91 cm x 1.9 cm
  • Ongeëvenaard comfort
  • Schuine randen van 20°
  • Krult niet aan de randen
  • Milieuvriendelijk, gemaakt van 100% recyclebaar materiaal
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Oppervlak: glad

Ervaar de anti vermoeidheidsmat zelf

Dit artikel is uit te proberen in het Worktrainer Experience Center. Kom langs en test de iMovR anti vermoeidheidsmat.

Nog meer voordelen op een rij

Het ontwerp van de iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat, van Amerikaanse makelij, is een ecologisch verantwoord product, gemaakt van milieuvriendelijk en 100% recyclebaar polyurethaan en is bedoeld om een leven lang mee te gaan.

Het antimicrobiële oppervlak van de iMovr Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat is bestand tegen slijtage, tegen schuring of verkleuring, tegen doorprikken of scheuren en bestand tegen chemische producten. De mat bevat geen weekmakers of slechte chemicaliën, geeft geen slechte geur af.

De mat is zeer licht en is makkelijk te reinigen. De mat heeft aflopende randen in een hoek van 20°, waardoor je niet over de randen van de mat kunt struikelen en met een bureaustoel is het gemakkelijk om er op of af te rollen. Door een antisliplaag zal de mat niet wegschuiven op een gladde ondergrond of meegetrokken worden door de wieltjes van de bureaustoel.

Review toevoegen

Bedankt voor je reactie!

Emilio -

Sinds kort de beschikking over een sta bureau en een iMovr. Geen vergelijking tussen staan zonder en met de iMovr. Wat ik prettig vind is dat de iMovr me in beweging houdt en mij verplicht in balans te blijven. Een dynamische houding die mijn fysiotherapeut zo graag ziet. Ik moet nog erg wennen en na 3 a 4 uur staand werken moet ik toch echt gaan zitten. Hopelijk gaat dit de komende tijd beter en kan ik het langer volhouden. Prima product dus!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.