Home Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk
Home Actief meubilair Beweeg krukken Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk

Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk

6 reviews | Review toevoegen

Zit-sta Zadelkruk Varier Move

Varier zadelkruk Move is een unieke ergonomische stahulp waarop je stevig zit en toch kunt genieten van een volledige bewegingsvrijheid.

Het zadel van de Varier Move is zó gevormd, zodat je een juiste zithouding aanneemt, beter kan ademhalen en je stimuleert de doorbloeding door de actieve bewegingen op de Varier Move kruk.

Vergelijking bekijken
Varier zadelkruk Move is een unieke ergonomische stahulp waarop je stevig zit en toch kunt genieten van een volledige bewegingsvrijheid.
599,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: 0,00
Bezorgtijd: zie kleuropties

Contact opnemen

info@worktrainer.nl 088 045 0880 Whatsapp Offerte aanvragen

Bekijk en test dit product in onze showroom in Harmelen.

Zit-sta Zadelkruk Varier Move

Varier zadelkruk Move is een unieke ergonomische stahulp waarop je stevig zit en toch kunt genieten van een volledige bewegingsvrijheid.

Het zadel van de Varier Move is zó gevormd, zodat je een juiste zithouding aanneemt, beter kan ademhalen en je stimuleert de doorbloeding door de actieve bewegingen op de Varier Move kruk.

Plus- en minpunten

Door het unieke design kan je blijven genieten van volledige bewegingsvrijheid

Het zadel zorgt ervoor dat je altijd een juiste zithouding aanneemt 

Deze design hocker zorgt voor constante microbewegingen

Het comfort van het zadel is verschillend per persoon.

Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk eigenschappen

  • Bekleding: Revive van Kvadrat (100% gerecycled polyester)
  • Kleuren frame: Naturel of zwart gelakt essen
  • Versterkt rug– en buikspieren
  • Voorkomt afknelling in de liezen
  • Inclusief rubberen anti-slipring voor de voet
  • Comfortabel zadel met een omtrek van 43 cm
  • Ontlast de rug, nek en bovenbenen
  • Te combineren met diverse kleuren en materialen

Reviews

5 / 5

Op basis van 6 reviews

0 1 2 0 3 4
5
1
0
0
0
fM
Super krukje: snelle levering - makkelijk in elkaar te zetten - goed om op te zit...
Lees alle reviews

Zit-Sta Balanskruk - Varier Move

Comfortabel zitten en staan.

Elk trendy kantoor weet het inmiddels: staan werken is beter voor je houding en goed voor de productiviteit. Om staand werken comfortabel te houden zijn er stastoelen. Daarmee kun je perfect en ergonomisch staan achter een hoge tafel. De benen worden zo minder belast en de energie blijft UP!

Eerst een stastoel uittesten? In het Worktrainer Experience Center kun je de zit-stastoelen uittesten of bel 088 045 0880.

Welke beweegkruk past bij mij?

Twijfel je welke stastoel of hocker het beste bij jou past? Kom dan voor advies naar het Worktrainer Experience center. Of je maakt gebruik van de vergelijkingsapp op deze website.

Beweeghocker of beweegkruk geschikt voor actief zitten achter je bureau voor een optimale lichaamshouding.

Zit Stastoel in hoogte verstelbaar geschikt voor bij een sta bureau, ofwel leunend of zittend actief werken achter de werkplek, een stastoel kan van hoog naar laag in een zithouding door de up en down hendel onder de zitting.

Zelf doen? We helpen je graag op weg

Zelf monteren is niet heel ingewikkeld. Ga aan de slag met de montagevideo en de montagehandleiding.

Werk je de hele dag achter de computer? Hoezo stilzitten?!

Wist je dat de klassieke bureaustoel met rugleuning in 1851 is uitgevonden? In die tijd reisde onze beschaving nog met paard en wagen. Uit recent onderzoek blijkt dat langdurig stilzitten een gevaarlijke bezigheid is. Maar gelukkig is er iets tegen te doen! Gezond werken is van belang. Met bewegingen op ergonomische beweegkrukken voorkom je verkrampen en blessures op de werkplek. Ruil je bureaustoel in voor actief meubilair. Deskbikes, zitballen, swoppers en leuke balansbordjes zijn zomaar een greep uit ons assortiment. Ga lekker bewegen achter je bureau, de tijd van stilzitten is nu echt voorbij...

0 1 2 3

Varier Move

Er zijn veel oefeningen te bedenken die je fit houden tijdens het werken. Je hele werkdag wordt één gezonde oefening door voldoende te bewegen tijdens je werk. Verhoog de productiviteit, verbrand calorieën en voorkom klachten. Stay Active, Work Happy!

Reviews

Review toevoegen
fM

Super krukje:
snelle levering - makkelijk in elkaar te zetten - goed om op te zitten - stabiel bij bewegen - heel goed voor mijn heupen want de lies wordt heel goed ontlast.

Kathi

Geweldige kruk - zeer comfortabel - nieuwe favoriete zitplaats

lisa

Prima sta-zit kruk. Stevige kruk. Als je naar voren leunt blijft hij fijn in een richeltje hangen, zodat je comfortabel iets naar voren kan zitten, en niet voortdurend hoeft te corrigeren met je voeten.
Het zadel is echt een zadel, met een wat verhoogde punt. Ik vind dat fijn, mijn man vond het niets, en heeft een vlakke kruk besteld. Sowieso denk ik dat vrouwen dit fijner vinden zitten dan mannen, maar dat is een aanname. Hij bevalt mij zeer goed.

Norbert Boekhout

Fijne stoel. Ik gebruik de zetel bij de mengtafel om lange shows (musicals) te mixen. pluspunten: nodigt uit tot een dynamische houding waarbij je "aktief"je beide benen gebruikt. Ook de houten reliëf schotel biedt je de mogelijkheid tot makkelijk bewegen en snel een handeling te verrichten in een straal van zo'n 1,5 meter.
De stoel komt altijd weer terug in zijn basis positie.
Minpunt: langdurig in eenzelfde houding zitten geeft soms wat "zit" ongemak, om het maar zo te zeggen!
De punt van het "paarden-zetel"verneem je meer en zit in de weg....even opstaan en weer "her/verzitten" is dan de oplossing.
Ben wel benieuwd hoelang de stiksels van de bekleding het houden maar dat is garantiewerk neem ik aan. Groet Norbert Boehout, Muscal MammaMia Holland

Jolanda

Wat een fijne kruk, niet meer uren stil zitten achter je PC maar naar behoeft kunnen wiebelen, draaien of naar achter leunen om je buikspieren nog een beetje aan het werk te zetten. Ik mis de traditionele bureaustoel geen moment. Ik had gedacht dat het best vermoeiend zou zijn zo zonder rugleuning maar het tegendeel is waar. Ik voel me juist fit.

Madeleine Vrolings

Het is een ideale kruk voor mij om te gebruiken bij het werken met albast. Ik kan hier bijna staand op zitten wat ideaal is om te kunnen raspen vijlen en schuren. Heel makkelijk in hoogte te verstellen, zit goed en draaibaar. Door het bewegen van de kruk goed voor je houding en de rug.

Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Varier move zit-sta zadelkruk worktrainer.nl
Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk
Laat een review achter
Versturen
Varier move zit-sta zadelkruk worktrainer.nl
Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk
€ 599,00
Bestellen

Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk

Reviews

Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.