Stastoelen

Comfortabel zitten én staan

Heb je een baan waarbij je veel staat of heb je thuis of op kantoor een zit-sta bureau? Gun jezelf dan een stastoel: een actieve bureaustoel waarop je kunt zitten of tegen kunt leunen. De afwisselende werkhouding die hierdoor ontstaat, vermindert vermoeidheid én bevordert het werkplezier.

Bezig met laden...
-10%
Wobble | Zit-Sta Balanskruk

Wobble is een stijlvolle, comfortabele en moderne zit-sta kruk. In hoogte te verstellen met gasveer. Een ideale toevoeging aan jouw werkplek.

139,00

154,00

star star star star star
16 reviews
Jiggle | Zit-Sta Balanskruk

Ontdek de Jiggle zit-sta balanskruk: de perfecte mix van comfort en activiteit! Met zijn unieke zadeldesign en anti-slip rubberen schotelvoet kun je moeiteloos wiebelen en bewegen terwijl je werkt.

168,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Activity Stool | Zit-Sta Balanskruk

Zit-sta balanskruk Activity Stool is een comfortabele wiebelkruk om op te zitten en te leunen achter je zit-sta bureau. Verkrijgbaar in zwart.

239,00

star star star star star
5 reviews
Varier Move | Zit-Sta Zadelkruk

Varier zadelkruk Move is een unieke ergonomische stahulp waarop je stevig zit en toch kunt genieten van een volledige bewegingsvrijheid.

599,00

star star star star star
6 reviews
Aeris Muvman | Zit-Sta Stoel

De actieve zit-stakruk Aeris Muvman is een perfecte aanvulling voor bij een in hoogte verstelbare bureau en motiveert de zit-sta-dynamiek. Verkrijgbaar in zwart, grijs, rood, blauw en groen.

449,00

star star star star star
10 reviews
Up! | Balanskruk

De Up! stahulp van Interstuhl is een stabiele balanskruk. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar.

182,00

star star star star star
3 reviews
Ongo Classic Tall | Zit-Sta Balanskruk

ONGO wordt veel gebruikt bij zit-sta tafels en is verkrijgbaar in vele kleuren. In de voet zit een ronde baan waar je een balletje in kunt stoppen. Door rondjes te draaien, gaat het balletje draaien,

345,00

star star star star star
7 reviews
Aeris Muvman (Leer) | Zit-Sta Stoel

De actieve zit-stakruk Aeris Muvman is een perfecte aanvulling voor bij een in hoogte verstelbare bureau en motiveert de zit-sta-dynamiek. Verkrijgbaar in zwart kunstleer.

469,00

star star star star star
3 reviews
Runa | Zit-Sta Balanskruk

Deze Runa is een zit-sta balanskruk. Deze praktische kruk Runa combineert het warme en charmante leven uit Portugal met het Scandinavisch gevoel voor design.

155,00

star star star star star
9 reviews
Ongo Stand | Zit-Sta Leunkruk

De Ongo leunkruk Stand is een stahulp die gezien mag worden. Het strakke moderne ontwerp wordt door Ongo succesvol gecombineerd met het hoge ergonomische gemak van een stahulp.

294,00

star star star star star
4 reviews
Fin Pur | Zit-Sta Leunkruk

Fin Pur is een zit-sta kruk en een handig actief tooltje voor bij de receptie of hoge tafels. Fin is gemaakt van aluminium en beschikt over een zitoppervlak van soft-touch purschuim.

335,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Back App 2.0 | Ergonomische Zit-Sta Zadelkruk

De Back App 2.0. kantoorstoel is ontworpen om de rugspieren actief te houden tijdens het zitten. Door de bal onderaan de kantoorstoel te draaien ga je vanzelf balanceren.

822,00

star_border star_border star_border star_border star_border
1 reviews
Aeris Muvman Industry | Zit-Sta Stoel

De Aeris Muvman Industry is een actieve sta-kruk, ontworpen door experts om een optimale afwisseling te bieden tussen zitten en staan aan een bureau, tafel of loopband.

435,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Ongo Classic Tall (Leer) | Zit-Sta Balanskruk

ONGO wordt veel gebruikt bij zit-sta tafels en is verkrijgbaar in 6 kleuren leer. In de voet zit een ronde baan waar je een balletje in kunt stoppen. Door rondjes te draaien, gaat het balletje draaien

418,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Profim Mickey | Zit-Sta Balanskruk

Zit-sta kruk Mickey is perfect voor zittend en staand werken. Door de kantel- en draaimogelijkheden is de Mickey een actieve aanvulling voor jouw werkplek.

490,00

star star star star star
2 reviews
Ongo Free | Zit-Sta Balanskruk

ONGO® Free, comfortabel zitten en ideaal voor staand werken! De ONGO Free is speciaal gemaakt voor mensen die werken achter een zit-sta bureau. De schotelvoet zorgt voor een actieve positie.

272,00

star star star star star
6 reviews
Stand4Work | Sta Stoel

Staand vergaderen? Gebruik Stand4Work. De actieve stastoel geeft je een comfortabel steuntje in de rug waardoor de borst zich opent en de geniale ideeën vanzelf komen.

389,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Stand4Work | Vergaderset

De Stand4Work vergaderset is de uitkomst voor een dynamisch en gezond bedrijf. Vergaderingen worden verkort en hierdoor heeft iedereen een effectievere werkdag. 

1.459,00

star star star star star
1 reviews

Het lichaam versterken én ontlasten met een stastoel

Heb je werk waarbij je veel staat? Bijvoorbeeld in de productie, achter een receptie of in een lab? Dan ken je het vast: voeten of benen die in de loop van de dag steeds vermoeider aanvoelen. Met een snelle stretch tussendoor kun je weer even vooruit, maar een uur later ben je weer terug bij af. De hele dag staand werken - net als de hele dag zittend werken - is simpelweg niet goed.

Het is niet goed voor het lichaam én het is niet goed voor de prestaties en het werkplezier. Onze oplossing? Een actieve zit-sta stoel: Je versterkt je lichaam ermee en bouwt tegelijkertijd ontspanning in.

Hoe werkt actief zitten op een stastoel?

Onze zit-sta stoelen van geliefde merken als Aeris, Varier en Stand4Work zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen en passen zich optimaal aan aan jouw wensen. Ben je al een tijdje staand aan het werk? Zit of leun dan even op je stastoel en gun je voeten en benen de nodige ontspanning. Doordat de stoel geen rugleuning heeft én dynamisch met je meebeweegt, krijg je snel weer nieuwe energie. Wegzakken en vervolgens niet meer omhoogkomen is er bij deze stoelen dus niet bij. Ja klassieke bureaustoel, we hebben het over jou!

De voordelen van een zit-sta stoel

Verschillende stastoelen hebben verschillende voordelen, maar over het algemeen geldt:

  • Je benen worden erdoor ontlast, wat met name prettig is als je veel staat.
  • Werk je op kantoor? Met een zit-sta bureau en stoel werk je op een hoge positie. Loopt een collega langs of komt een collega overleggen, dan zijn jullie dus op ooghoogte met elkaar. Fijn voor de energie en voor de samenwerking!
  • De stoelen hebben geen rugleuning zoals ouderwetse bureaustoelen dit wel hebben. Hierdoor ga je vanzelf actief zitten en neem je een ergonomische houding aan.
  • De beweegbare middenkolom zorgt continu voor kleine bewegingen, waardoor je tussenwervelschijven soepel blijven.
  • Doordat de stastoelen van Worktrainer verschillende hoogtes kunnen aannemen, kun je de stoel ook delen met collega’s die groter of kleiner zijn dan jij.

Inspiratie om staand werken nóg leuker te maken

Staand werken met een stastoel of ander actief meubilair is op zichzelf al hartstikke leuk. Doordat je lijf meer in beweging is, wordt de bloedsomloog bevordert en voel je je energieker en productiever. Met onderstaande tips haal je nóg meer plezier uit zittend en staand werk:

  • Probeer je taken af te stemmen op je werkhouding. Doe de dingen waar je met veel focus in moet duiken als je zit; en ga staan voor taken die je lekker dynamisch wilt wegtikken. Of misschien werkt het voor jou precies andersom?
  • Wat is er lekkerder dan (staand) werken met een muziekje op? Onze zit-sta stoelen bewegen gewoon met je mee, dus swingen maar!
  • Vergaderen jullie al staand? Actieve stastoelen stimuleren de positieve energie en dynamiek die nodig is voor een geslaagde brainstormsessie.

Eerst zelf proberen?

In ons Experience Center in Harmelen kun je ons volledige assortiment zelf uitproberen. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw actieve werkplek, of dat nu is voor thuis of op kantoor. Work Happy, waar je maar wilt – dáár doen we het voor!


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.