Black Friday Sale

Filter
Black Friday korting Worktrainer 

Tot 30% korting op Black Friday deals en Cyber ​​Monday op veel Worktrainer bestsellers! Bij Worktrainer krijg je de beste aanbiedingen en leuke kortingen op zit-sta bureaus, zitballen, bureaufietsen, actief meubilair, beweegkrukken en bureauaccessoires. Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou! Deze kortingen zijn geldig van 16 november t/m 30 november 2023. 

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.