DEZE ACTIE IS AFGELOPEN Black Friday Sale

Black Friday korting Worktrainer 

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN
Tot 25% korting op Black deals en Cyber ​​Monday op alle Worktrainer bestsellers! Bij Worktrainer krijg je de beste aanbiedingen en leuke kortingen op zit-sta bureaus, deskbikes, actief meubilair, beweegkrukken en bureauaccessoires. Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou! Deze kortingen zijn geldig van 14 november t/m 30 november 2022.
Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies