Snoeren & kabel- management

Kabelchaos?

Hoeveel snoeren en kabels hangen er onder jouw werkplek? Een kabelkorf, kabelbak of kabelgoot onder je bureau maakt je werkplek netter én veiliger. We bespreken de verschillende opties en helpen je te vinden wat bij jou past.

Bezig met laden...
Kabelbinder | kabelbeugel

Licht grijze klem voor 16 kabels. Vastschroeven en klemmen maar. De kabelbinder wordt aan de onderzijde van het werkblad geschroefd dmv een schroef (niet bijgeleverd).

1,95

star star star star star
1 reviews
Alloy Rond | Kabeldoos metaal

Gemaakt van aluminium met borstel afsluiting. Wordt gemonteerd in het werkblad. In wit, zilver of zwart.

10,95

star star star star star
4 reviews
Kabeldoos kunststof

Kleuren: zwart, wit, grijs en zilver. Kabels kunnen op een eenvoudige manier door het blad worden geleid.

3,95

star star star star star
1 reviews
UnderDesk | Kabelgoot

Compacte kabelgoot van 60 cm breed. Handig uit de bijgeleverde beugels te tillen om bij de snoeren en stekkerdozen te kunnen komen. Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

29,95

star star star star star
1 reviews
Valley | Kabelgoot

Afmeting 75 cm of 145 cm en onmisbaar bij jouw zit-sta bureau. Verkrijgbaar in zilver, wit en zwart. Aan beide zijdes heeft hij een afsluitklep met 2 magneetjes.

47,50

star star star star star
7 reviews
Turn | Kabelgoot

79 cm tot 175 cm. Te bevestigen d.m.v. 2 ophangbeugels. Verkrijgbaar in zilver, wit en zwart.

57,50

star star star star star
7 reviews
Slim | Kabelslang

Kabelslang voor het opbergen van kabels onder je bureau. Geen loshangende kabels, maar netjes gebundeld in de eenvoudig te bevestigen kabelslang. Cable management om trots op te zijn!

39,95

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Trad | Kabelkorf

“Trad” is een stalen 79 cm kabelkorf. Eenvoudige toegang voor het toevoegen en verwijderen van kabels en/of stekkers. Verkrijgbaar in zwart en zilver.

16,95

star star star star star
6 reviews
Flex | Kabelgoot

Buig deze speciale kabelgoot in alle hoeken onder jouw bureaublad, helemaal in te stellen naar jouw wens. Verkrijgbaar in zwart of wit.

65,00

star star star star star
1 reviews
Cable grip

Klik de kabels in de beugel en werk ze weg onder het werkblad. De cable grip is voorzien van 6 verzonken schroefgaten. Kleur: zwart, wit en zilver.

12,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Kabelslang Ovaal vormig

Verpakt incl. voetplaat, kabeltreksetje en schroeven. Verkrijgbaar in zwart en zilver. Afmeting: 120cm (24 segmenten)

44,95

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Kabelspiraal

Verkrijgbaar in zwart, zilver, wit en transparant. Kan uitrekken tot 130cm en hierdoor uitermate geschikt voor zit-sta werkplekken.

55,00

star star star star star
1 reviews
Kabelslang horizontaal

140 cm tot 180 cm. Bevestig de kabels onder je bureaublad. De horizontale kabelslang is per stuk verpakt incl. schroeven. Verkrijgbaar in zwart en zilver.

24,50

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Kabelslang op rol

20 tot 100 meter. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver. Sterke en flexibele slang om kabels gemakkelijk te bundelen met behulp van een montagetool. Hierdoor worden de kabels optimaal beschermd.

125,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Snoeren- en kabelmanagement: voor en nette en veilige werkplek

Een opgeruimde werkplek zorgt voor meer concentratie, productiviteit en werkplezier. Dat is niet gek, want hoe minder je afgeleid wordt door rommel om je heen, hoe beter je je kunt focussen op je echte taken. In dit artikel laten we je zien hoe je kabelchaos voorkomt en de kabels van je bureau kunt wegwerken.

Een supernette werkplek met een kabelgoot voor je bureau

Een kabelgoot biedt ruimte voor een stekkerdoos en wordt vastgemaakt onder het bureaublad. De kabels zijn daardoor netjes weggewerkt en niet meer zichtbaar. Combineer je een kabelgoot met een kabeldoos zoals de Alloy Rond, dan kun je de kabels ook meteen netjes door je werkblad leiden. Bekijk de Valley, Flex of Turn kabelgoot en vindt een model dat past bij jouw werkplek. 

Ook een kabelslang of kabelspiraal werkt snoeren en kabels netjes weg door ze te bundelen onder je bureau. Kabelslangen of -spiralen zijn ook te combineren met een kabelgoot én met kabeldozen voor een perfecte werkplek. Weg met die kabelchaos!

Een nette én veilige werkplek

Rondslingerende kabels en snoeren zien er niet alleen rommelig uit, ze kunnen ook gevaarlijk zijn. Let je even niet goed op, lig je al op de grond. Bovendien gaan stroom en kantoorhonden (of kinderen, als je ook weleens thuis werkt) niet goed samen… Veiligheid speelt met name een belangrijke rol als het stopcontact niet in de buurt is van de werkplek. Kies in dat geval voor een vloergoot en voorkom struikelgevaar. Montage van een vloergoot voorkomt struikelgevaar doordat de kabels eronder weggewerkt zijn.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.