Bureaufietsen

Fiets jezelf fit

Terwijl je werkt, fiets je jezelf helemaal fit en slimmer. Door te bewegen blijft je brein actief en kom je tot geweldige ideeën. 


Bezig met laden...
-15% Deskbike Small | Bureaufiets
Black Friday korting
Deskbike Small | Bureaufiets

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens werk.

€ 266,00

€ 314,00

star star star star star_border 3 reviews
-15% Deskbike Medium | Bureaufiets
Black Friday korting
Deskbike Medium | Bureaufiets

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens werk.

€ 279,00

€ 329,00

star star star star star 238 reviews
-15% Deskbike Large | Bureaufiets
Black Friday korting
Deskbike Large | Bureaufiets

Speciaal voor de mensen van 185 tot 215 cm is er de Deskbike large. Wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging.

€ 292,00

€ 344,00

star star star star star 14 reviews
 InMotion | Compacte Crosstrainer
InMotion | Compacte Crosstrainer

Snel calorieën verbranden? De InMotion is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen onder een gewoon zitbureau. Breng je lichaam en werk InMotion!

€ 189,00

star star star star star 46 reviews
Cubii Jr | Compacte Crosstrainer
Cubii Jr | Compacte Crosstrainer

Word fit terwijl je zit. Cubii is ontworpen om gemakkelijk in je leven te passen, zodat je je gezonder, gelukkiger en evenwichtiger voelt.

€ 228,00

star star star star star 9 reviews
-15% Anti-Slip Ring
Black Friday korting
Anti-Slip Ring

Handig als je gebruik maakt van de Inmotion en de Deskrider. Met de anti-slip ring glijdt de bureaustoel niet weg als je aan het peddelen bent.

€ 5,05

€ 5,95

star star star star star 15 reviews
-15% Trappersokken
Black Friday korting
Trappersokken

Vind jij het ook zo fijn om zonder schoenen op de Deskbike te fietsen? Dan zijn deze comfortabele trappersokken wat voor jou!

€ 7,60

€ 8,95

star star star star star 2 reviews
-15% FlexiSpot | Fiets met Bureau
Black Friday korting
FlexiSpot | Fiets met Bureau

Gedeeltelijk bureaufiets, deels ergonomisch bureau, de Flexispot helpt je jouw activiteitsniveau te maximaliseren terwijl je werkt op de laptop, tablet of smartphone.

€ 457,00

€ 538,00

star star star star star 19 reviews
-15% Stepper |  Compacte Crosstrainer
Black Friday korting
Stepper | Compacte Crosstrainer

Word fit terwijl je zit. Stepper mini crosstrainer is ontworpen om je tijdens kantooruren te laten bewegen, zodat je je gezonder, gelukkiger en evenwichtiger voelt.

€ 118,00

€ 139,00

star star star star star 1 reviews
-15% Minibike | Compacte Bureaufiets
Black Friday korting
Minibike | Compacte Bureaufiets

Deze Compacte geruisloze mini bike Magnetisch is een perfecte tool om je benen te bewegen als je werkt. Inclusief display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen.

€ 93,00

€ 109,00

star star star star_border star_border 4 reviews
-15% UnderDesk | Compacte Bureaufiets
Black Friday korting
UnderDesk | Compacte Bureaufiets

Compacte geruisloze UnderDesk Bike met 8 weerstand niveaus uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen.

€ 157,00

€ 185,00

star star star star star_border 4 reviews
LifeSpan Workplace bureaufiets C3-SC110
LifeSpan Workplace bureaufiets C3-SC110

De LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110 met de NIEUWE en verbeterde SC110 console. Misschien ga je al elke dag op de fiets naar je werk? Goed bezig! Stap nu ook op de fiets op de werkplek.

€ 1.099,00

star_border star_border star_border star_border star_border 0 reviews
-15% Draadloze Deskbike Fiets Display
Black Friday korting
Draadloze Deskbike Fiets Display

Blijf altijd op de hoogte van je fietsprestaties. Met de draadloze Deskbike fiets display houd je je snelheid, afstand, tijd en de verbrande calorieën bij.

€ 33,00

€ 39,00

star star star star star 3 reviews
-15% Bluetooth Deskbike Sensor
Black Friday korting
Bluetooth Deskbike Sensor

Heb je een oude deskbike zonder speed en cadence meter? Koop er 1 en stuur je prestaties door naar de deskbike App. De sensor werkt via Bluetooth.

€ 25,45

€ 29,95

star star star star star 9 reviews
Zadelstang Small
Zadelstang Small

Verlaag je Deskbike met de zadelstang small. Geschikt voor gebruikers van 140 cm tot 165 cm. Wordt veel ingezet op scholen. 

€ 12,00

star_border star_border star_border star_border star_border 0 reviews
Deskbike Trapperset
Deskbike Trapperset

Vervang je huidige Deskbike trappers voor de nieuwste en verbeterde versie. Deze set bevat 2 cranks, 2 trappers L+R, Loctite lijm en een crankentrekker.

€ 35,00

star_border star_border star_border star_border star_border 0 reviews
-15% Zadeldekje
Black Friday korting
Zadeldekje

Een zachte zadelhoes voor de Deskbike bureaufiets, gemaakt van polyester. Voor een heerlijk warm zitcomfort op jouw Deskbike.

€ 12,70

€ 14,95

star_border star_border star_border star_border star_border 0 reviews
Vloermat
Vloermat

Doorzichtig kunststof met antislip. Uitvoering voor tapijt of voor gladde vloeren. Bespaart je vloerbedekking of vloer en laat je deskbike nog beter rollen.

€ 49,95

star star star star star 4 reviews

Van kantoortuin tot thuiskantoor

Steeds meer werkgevers herkennen gezond werken als cruciale voorwaarde voor een hogere productiviteit, betere werksfeer en minder ziekte-uitval. Worktrainer heeft dé oplossing voor bewegen tijdens zittend werk, de Deskbike@! Of zoals anderen hem noemen; deskfiets, bureaufiets, fietskruk, fietsbureau of zelfs bureaustoel fiets. Nou je vindt de enige echte Worktrainer Deskbike hier in onze webshop.

Groot voordeel van de bureaufiets ten opzichte van andere ‘sportieve’ apparaten:

Op de bureaufiets Large, Medium of Small gaat het werk gewoon door: op de afdeling, in vergaderkamers, flexplekken en zelfs stilteruimtes dankzij de fluisterstille omwentelingen. En nu thuiswerken populairder wordt, past een Deskbike ook uitstekend in de werkgeversbijdrage aan een gezonde thuiswerkplek. Bewegen achter je bureau is de nieuwe manier van werken. Ook voor de thuiswerkende zzp’ers is fietsend werken een uitkomst. Er worden vaak overuren gedraaid en een avondje of twee per week sporten schiet er dan al snel bij in. Bovendien is er ook al geen woonwerkafstand die sportief kan worden afgelegd. Het resultaat: veel te veel passieve zituren aan ook nog eens een niet-ideale keukentafel.

Met de Deskbike en een zit-stabureau beschik je over een compleet, actief kantoor waarmee je letterlijk een draai aan gezonder ondernemerschap geeft. Belangrijk, want als eigen baas doe je er natuurlijk alles aan om maximaal beschikbaar te zijn. Lees de talloze positieve bureaufiets ervaringen en reviews hier en bepaal zelf of fietsen achter je bureau iets voor jou is! In ons assortiment vind je bovendien andere mogelijkheden van een fiets voor onder je bureau, zoals de Flexispot, of voor het kleinere omwentel werkt een cubii jr.

 


Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Thuiswerken kan veel leuker én lekkerder met actief meubilair. Bij Worktrainer kun je eenvoudig jouw thuiswerkplek bestellen via de zaak
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige Montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies