Accessoires

Werkplek inrichten

De juiste accessoires maken jouw actieve werkplek helemaal af. Of je nu op zoek bent naar een stekkerdoos, monitorbeugel, CPU-houder, kabelgoot of een kamerscherm als roomdivider: je vindt het bij Worktrainer! En bestel je de accessoires samen met een zit-sta bureau en montage service? Dan monteren we ze op verzoek ook meteen voor je.Monitorarmen

VERBETER JE WERKHOUDING


Maak je werkplek compleet en breng je beeldschermen tot ooghoogte.

CPU houders

WERK JE COMPUTER WEG


Voor meer ruimte op je werkblad en minder stofnesten in je PC.

Kabelgoten

KABEL CHAOS?


Loshangende bedrading is niet nodig. Wij laten je werkplek er weer netjes uitzien.

Ze zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Van plexiglas, akoestisch, verschuifbaar, vloer/tafel, of met een metaalversterking voor de monitorarmen. Mooi voor de duo werkplek. Als tafelscherm of vloerscherm. Met geluidsabsorptie functie of gewoon voor extra privacy.

Comfortabel werken in een open ruimte? Met onze tafelschermen kun je met de kantoorinrichting alle kanten op.
 

 

Stroom in bureau

MEER ACCESSOIRES


Voor de laatste fijne afstemming kun je denken aan een mooie bureaulamp of een vloermat.

pennenlades

PENNENLADES


Markers, ontnieters, gummen en paperclips berg je op als je zo’n mooi bureau hebt staan.

Ladeblok

CLEAN-DESK POLICY


Met een ladeblok naast of onder jouw bureau is een rommelig bureau verleden tijd!

Happy klanten | Onze projecten

IT Staffing 
Volgens Wessel van Alphen van IT-staffing is een mens dynamisch... dynamisch als muziek.
Jans&Co 
Weer een prachtige metamorfose van werkhouding bij Jans & Co.
Itility
Bij Itility draait IT om mensen. Vandaar dat het nieuwe kantoor volledig is ingericht met gezonde zit-sta werkplekken.
Veldhuis Adviesgroep
Bob Veldhuis leidt familiebedrijf Veldhuis Advies in Heerde. Voor zijn 60 werknemers investeerde hij in deskbikes en zit-stabureaus.

Kabelgoten, stekkerdozen, roomdividers en andere hoogwaardige accessoires bij Worktrainer

Heb je al een zit-sta bureau en/of actief meubilair, dan weet je hoe heerlijk het is om actief te werken. Je werkplek is een dynamische, gezonde plek, die je steeds weer stimuleert om lekker in beweging te blijven – en iedere dag het onderste uit de kan te halen. Met de juiste accessoires zet je de puntjes op de i: je maakt je thuis- of kantoorwerkplek er ergonomischer, opgeruimder en kalmer mee.

Een opgeruimde werkplek dankzij stekkerdozen, CPU-houders, kabelgoten en opbergers

Hoe netter je bureau, hoe meer je je kunt focussen op het belangrijkste: je taken. Worktrainer verkoopt verschillende accessoires waarmee je je computer, kabels en overige spullen praktisch en netjes kunt opbergen. Zo kun je je kabels wegwerken met een stekkerdoos in combinatie met een kabelgoot en hang je je computer met een PC- of CPU-houder aan de onderkant van je werkblad. In een rolblok of roldeurkast kun je papierwerk, je administratie en overige spullen kwijt.

Roomdividers voor meer rust en privacy

Onze tafelschermen van Screenz kun je tussen twee zit-sta bureaus zetten of je kunt er kantooreilanden mee bouwen. Op die manier ontstaat er meer privacy en kan er rustiger worden gewerkt. Speciaal voor dynamische, grote kantoren zijn er akoestische roomdividers die omgevingsgeluiden nog sterker dempen.

Een betere werkhouding met monitorarmen en laptopverhogers

Met onze laptopverhogers of monitorarmen werk je stukken ergonomischer. Je zet je computerscherm of laptop ermee op een armlengte afstand en de bovenkant komt ongeveer op ooghoogte. Doordat je recht vooruit in plaats van omlaag kijkt, worden je oog-, nek- en schouderspieren ontlast. Onze monitorbeugels van merken als Galaxy en UPdesk zijn geschikt voor één of meerdere computerschermen. Je laptop (en tablet) kun je kwijt op een stevige en makkelijk mee te nemen laptopstandaard.

Bestel je accessoires bij Worktrainer

Hoe actiever we werken, hoe productiever, creatiever en blijer we over het algemeen zijn. Bij Worktrainer merken we dat iedere dag weer. We horen het van onze klanten, en we ondervinden het zelf. Want ook wij werken op swoppers, deskbikes en loopbanden, en wisselen constant af tussen zittend, staand en lopend werken. Hopelijk kunnen we jou inspireren om hetzelfde te doen: het is het waard, beloofd! Bij ons krijg je:
  1. Hoogwaardig actief meubilair en praktische accessoires
  2. Een groot aanbod, dus grote kans dat je vindt wat je zoekt
  3. Advies op maat
  4. De kans om alles eerst zelf uit te proberen in onze showroom
Wij staan voor je klaar. Letterlijk.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.