Home Cubii Jr | Compacte Crosstrainer
Home Actief meubilair Bureaufietsen Cubii Jr | Compacte Crosstrainer

Cubii Jr | Compacte Crosstrainer

9 reviews | Review toevoegen

Cubii Jr Mini Crosstrainer

Probeer deze compacte geruisloze trainer waar je maar wilt, ideaal onder je bureau. Specifiek ontworpen om je een fluisterstille workout te geven in je drukke schema, thuis of op kantoor. Je verbrandt gemiddeld 150 calorieën per uur. Zo voel jij je energieker en productiever zonder je favoriete stoel te verlaten!

Cubii Jr is speciaal ontworpen en gefabriceerd om fluisterstil te zijn zodat je de mensen om je heen niet stoort. Discreet trainen thuis of op kantoor zonder dat iemand weet dat je aan het trappen bent. Cubii Jr wordt jouw stille personal trainer.

Vergelijking bekijken
Word fit terwijl je zit. Cubii is ontworpen om gemakkelijk in je leven te passen, zodat je je gezonder, gelukkiger en evenwichtiger voelt.
228,00
198,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: 5,99
Bezorgtijd: 1 - 2 werkdagen

Cubii Jr Mini Crosstrainer

Probeer deze compacte geruisloze trainer waar je maar wilt, ideaal onder je bureau. Specifiek ontworpen om je een fluisterstille workout te geven in je drukke schema, thuis of op kantoor. Je verbrandt gemiddeld 150 calorieën per uur. Zo voel jij je energieker en productiever zonder je favoriete stoel te verlaten!

Cubii Jr is speciaal ontworpen en gefabriceerd om fluisterstil te zijn zodat je de mensen om je heen niet stoort. Discreet trainen thuis of op kantoor zonder dat iemand weet dat je aan het trappen bent. Cubii Jr wordt jouw stille personal trainer.

Plus- en minpunten

Aanschaf van een zit-sta bureau is geen vereiste.

Beweeg terwijl je zit achter je bureau.

Makkelijk op te pakken met het handvat aan de bovenzijde.

Je hebt alsnog een zit positief in plaats van een zit-sta positie.

Heeft rubber anti-slip en demping.

Alsnog een zit-positie ipv staan of fietsen.

Cubii Jr | Compacte Crosstrainer eigenschappen

• Basis Cubii-model met ingebouwde beeldschermmonitor om je trainingsstatistieken bij te houden 8 weerstandniveaus
• Inclusief twee wielstoppers voor jouw bureaustoel, waardoor je jezelf niet wegduwt tijdens het trappen
• Ingebouwde displaymonitor om je calorieën, passen, afstand, tijd en RPM bij te houden
• Geen Bluetooth connectie, maakt geen verbinding met mobiele app, Fitbit of Apple Healthkit

Reviews

5 / 5

Op basis van 9 reviews

0 0 1 1 0 2 3 2 3
4
4
0
0
1
Sanne
In januari de desk crosstrainer besteld. Het is eenvoudig in elkaar te zetten (eigenlij...
Lees alle reviews

Cubii belooft de laagste bewegingshoogte voor de knieën

De Cubii is een elliptische trainer waardoor je knieën zelfs lager blijven dan bij een compacte fietstrainer. Hierdoor is de Cubii bijzonder geschikt om onder een standaard bureau te worden gebruikt.

Gepatenteerd ergonomisch ontwerp

Speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het zitten. Cubii maakt het hierdoor mogelijk om actief te zitten en heeft een gepatenteerd ontwerp om ervoor te zorgen dat u zowel ergonomisch kunt blijven werken terwijl u beweegt en het bewegen tevens een onbewuste activiteit wordt. De Cubii zelf is fluisterstil in gebruik waardoor uw collega’s of huisgenoten niet zult lastig vallen. Uit onderzoek is gebleken dat je bij een sta bureau bijvoorbeeld 16.7% meer energie wordt verbruikt en bij een Cubii maar liefst 84,5%

  • Kleur: Zwart met turquoise of Zwart met paars
  • Afmetingen: L58,8cm x B44,6cm x H24,8cm
  • Gewicht: 12,5kg

Zelf doen? We helpen je graag op weg

Zelf monteren is niet heel ingewikkeld. Ga aan de slag met de instructievideo, montagehandleidingen en extra informatie.

Wat zijn de voordelen van bewegen en sporten?

Regelmatig bewegen is gezond en voor veel mensen ook leuk om samen te doen. Als u veel beweegt, raken uw spieren, longen, hart en bloedvaten eraan gewend om te werken. U voelt zich lichamelijk en psychisch fitter en u heeft meer energie.

0 1 2 3 4 5

Cubii is voor zowel beginnende als gevorderde sporters en alle leeftijden

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en niet iedereen vindt het gemakkelijk of leuk om naar een sportschool te gaan. Met Cubii kan je nu altijd en overal voldoende bewegen zonder dat het je extra tijd of moeite kost. Of je nu een 9 tot 5 kantoorbaan hebt en hierdoor dagelijks onvoldoende beweegt, een kind welke het moeilijk vindt om op school lang stil te zitten of u wilt beginnen met revalidatie en u een trainer zoekt met een zeer lage impact voor uw gewrichten zodat u veilig kunt starten met trainen, Cubii is perfect voor jou!

Reviews

Review toevoegen
Sanne

In januari de desk crosstrainer besteld. Het is eenvoudig in elkaar te zetten (eigenlijk alleen de voetjes moet je nog monteren). Er zitten 8 standen op waar je aan een knop kan draaien. Je kan het gemakkelijk onder je bureau neerzetten en ermee trainen.
Ik heb wel het gevoel dat ik wat doe, want dat voel je aan je spieren. Ik gebruik het een uur per dag als ik aan het werk ben, maar daarbuiten gebruik ik het ook om toch de boel soepel te houden. De hele dag dit gebruiken zou een overkill worden van je spieren.

Hier en daar maakt de crosstrainer al wat tik geluiden, ene keer hoor je het wel en andere keer is dat verdwenen.
Dat vind ik wel erg snel aangezien ik nog niet heel lang de crosstrainer heb. Voor de rest prima ding, zeker voor een zittend beroep/thuiswerken.

Antoinette Smits

Fijne worktrainer. Probeer hem dagelijks te gebruiken. Maakt nagenoeg geen geluid. Prijs aan de hoge kant maar het is mijn eerste dus ik kan niet vergelijken met goedkopere.

Jeanine

Heel fijn produkt. Echt fijn om overal neer te zetten en actief te zitten.
Maakt inderdaad bijna geen lawaai.

George

Goed product. Gebruik hem nu een paar maanden. Was in het begin even zoeken naar de beste toepassing van het product. Mijn bureau staat tegen een muur aan. Om de juiste hoeken te houden in mijn lichaam, moest de Cubii wat verder van mij afstaan, waardoor ik hem niet onder mijn bureau kon plaatsen. Daarom heb ik hem naast mijn bureau geplaatst en draai ik af en toe gewoon een paar minuten weg van mijn scherm. Dat kan natuurlijk ook geen kwaad.

verheye stefaan

Voor alle duidelijkheid,ik zit in een rolstoel.Ik ben er niet tevreden over omdat :
ik kan hem niet gebruiken onder mijn bureau,voor mij draait hij zeer moeilijk,zeker niet zo soepel als op de filmpjes,daar er geen voet insteekrubbers bij zijn,schieten mijn voeten altijd van de pedalen.Het zal wel aan mij liggen,ben immers geen normale.Ik denk dat ik hem ga weggeven,en kijken voor iets anders.Jammer van het geld.MVG

Lorna Minkman

Ik ben erg blij met de Cubii Jr Mini crosstrainer. Hij is stil in geluid, en ik kan zelf de zwaarte van de fietskracht instellen. Op vloerbedekking staat hij steviger dan op het parket (dan glijdt hij langzaam weg, ook met de stop). Ook werk ik niet met het displaymonitor, sommige getallen zeggen mij niks. Het grootste plezier beleef ik eraan door de combinatie van een effectieve beweging die goed is voor buik-, bil-, been- en rugspieren, terwijl ik tegelijkertijd een boek kan lezen of een film kan gaan kijken.

avdv

Fijn goed te doen.
Een minpuntje de stop voor de stoel is onhandig, werkt niet echt.
Stoel verschuift dus wel .

Kees

Nu ik er een gewoonte van heb gemaakt ,bevalt het mij prima.
Het display mag wat mij betreft groter en verlicht.
Het is moeilijk te volgen.
Mijn vraag is , zijn de gegevens ook naar IPad te zenden?
Ik ben zeer tevreden.

Daan

Ik had eerst de Inmotion Worktrainer. Daar was ik niet blij mee omdat hij veel draaigeluid maakte, en na verloop van tijd ook nog begon te kraken.

De Cubii Junior is wat dat betreft perfect. Heerlijk stil, en wat fijnere trappers. Kortom prima apparaat.

Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Cubii mini fiets bureau
Cubii Jr | Compacte Crosstrainer
Laat een review achter
Versturen
Cubii mini fiets bureau
Cubii Jr | Compacte Crosstrainer
€ 228,00 € 198,00
Bestellen

Cubii Jr | Compacte Crosstrainer

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.