Sta bureaus

Breng je werk in beweging

Ken je dat? Je begint je werkdag vol goede moed, maar na een paar uur ben je moe, niet meer creatief en zitten je schouders vast? Geen wonder, want het menselijk lichaam is er niet op gemaakt om lang te zitten. Zit-sta bureaus brengen daar verandering in. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een actieve werkhouding en verbetert de energie, concentratie, gezondheid en het werkplezier. Bekijk ons grote en hoogwaardige aanbod zit-sta bureaus en vind de manier van bewegend werken die het beste bij jou past.Sta bureaus

STAAN ACHTER JE BUREAU


Een sta-zit bureau laat ons lijf weer doen wat het van nature wil doen: bewegen! Ruime keuze uit verstelbare bureaus met elektrische, gasveer of handslinger bediening.

Updesk zit-sta verhoger

VERHOOG JE BUREAU


Plaats een bureau verhoger op je werkblad en je bent klaar om zitten & staan met elkaar af te wisselen. Montage is niet nodig en voor mensen die hun bestaande bureau willen behouden is het de perfecte keuze. 

Stand up

STAND UP


Een ‘stand up meeting’ gaat volgens onderzoek 34% sneller dan vanuit een zittende vergadersetting, stimuleert de doorbloeding in ons brein en zorgt voor alerte collega’s.

Weinig tijd om zelf te klussen? Maak gebruik van de Worktrainer montageservice.

Het onderstel zetten we altijd van te voren in elkaar en op locatie monteren we dan het werkblad en de accessoires. Zo ben je in 10 minuten klaar.

Heb je een bureau of tafel bij ons besteld en wil je er accessoires bij? Dit wordt door ons gratis op locatie geïnstalleerd en gemonteerd.
 

 

Studydesk

WEINIG RUIMTE ?


Aan het werk met de StudyDesk! Als je graag van werkhouding wilt wisselen.

Vergadertafel Honmove

VERGADEREN OP NIVEAU


Met de Honmove ben je verzekerd van een proactieve staande meeting.

Offerte aanvragen

MEERDERE AANTALLEN?


Bij meerdere aantallen ontvang je korting op je order.

Happy klanten | Onze projecten

Accenture
Bij Accenture blijven de 2600 medewerkers in beweging onder de noemer fit@work. Het lijkt te lukken.
Senet
Senet, dé applicatiebouwers, zijn begonnen met bewegend werken in het nieuwe pand dat wij voor ze hebben ingericht met ons actief meubilair.
Sublime FM
Bij Sublime FM is behalve 'Fresh Jazzy Sounds' nu ook ons actieve meubilair te vinden.
ViS Detachering
Bij ViS werken 62 mensen, van wie 55 gedetacheerd. Iedereen maakt gebruik van actief meubilair.

Wil je jouw medewerkers ondersteunen bij een gezondere manier van werken?

Kies dan voor een energieke kantoorinrichting en/of help ze bij het creëren van een dynamische thuiswerkplek. Wij laten je graag zien welke diverse mogelijkheden er zijn.

Hoe gebruik je een verstelbaar bureau op de juiste manier?

Het vinden van jouw ideale zit-sta bureau is stap één, het juiste gebruik ervan is stap twee. Veel mensen denken dat (altijd) staand werken gezond is, maar het is juist de afwisseling tussen zitten en staan die zo goed is. Een vuistregel is: werk maximaal één uur achter elkaar staand, en niet meer dan vier uur per dag. Een zit-sta bureau is een uitstekende basis voor een gezonde werkplek, maar er is nog veel meer wat je kunt doen. De RSI-vereniging heeft hier een mooi overzicht van gemaakt.

Zit-sta bureaus combineren met andere beweegtools voor bewegend werken

Of je nu kiest voor een elektrisch verstelbaar bureau, een bureauverhoger of een andere zit-sta optie: sta-zit bureaus kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere actieve beweegtools:

  • Zitballen of balanskrukken zorgen voor een actievere zithouding en stimuleren zo de gezondheid, concentratie, creativiteit en natuurlijk het werkplezier.
  • Balansborden brengen je lijf licht uit evenwicht, waardoor je diepere spieren hard moeten werken. Je wordt hier sterker van en ontwikkelt een gezondere sta-houding.
  • Voor de echte actievelingen: met een bureaufiets (ook: deskbike) of loopband ben je dubbel actief.
  • Je werkt staand én traint je (been)spieren! Supergoed voor de concentratie en creativiteit.  
Bij Worktrainer werken we met combideals. Bestel je bij ons een bureau, dan krijg je automatisch korting op een beweegtool.

Waarom bestellen bij Worktrainer?

Wij zijn ervan overtuigd dat bewegend werken het werken van de toekomst is. Om onze passie en overtuiging met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen, bieden we jou:
  • Een groot en divers assortiment (bekende merken, eigen merken en maatwerk)
  • Montage bij jou op locatie 
  • 10 dagen meubilair op proef
  • Een showroom waar je alles kunt uitproberen
  • Een snelle levering in Nederland en België
  • Superservice, of je nu koopt als particulier of als bedrijf


Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.