Kleine Zit-Sta Bureaus

Filter
Van zit naar sta

Steeds meer bedrijven kiezen voor een vorm van bewegend werken. Het is gezond, verbetert de creativiteit en productiviteit, én zorgt voor meer werkplezier. Ook thuis kun je genieten van deze voordelen, namelijk met een klein (elektrisch) zit-sta bureau. Groot genoeg voor je spullen, compact genoeg voor je favoriete thuiswerkhoekje!   

Bezig met laden...
StudyDesk | Klein Elektrisch Zit-Sta Bureau

De StudyDesk is een klein elektrisch zit-sta bureau voor thuis of kantoor. Ideaal voor kleine ruimtes of in jouw thuiskantoor. Inclusief Memory Display. Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

375,00

star star star star star
125 reviews
StudyDesk Pro Small | Elektrisch Zit-Sta Bureau

De StudyDesk Pro Small is een klein elektrisch zit-sta bureau voor thuis of kantoor. Ideaal voor kleine ruimtes of in jouw thuiskantoor. Inclusief Memory Display. Verkrijgbaar in zwart en wit.

485,00

star star star star star
9 reviews
MobiSpot | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

De MobiSpot is een klein zit-sta bureau met gasveer bediening, voor thuis of kantoor. Inclusief neigverstelling en ideaal voor jouw thuiskantoor. Verkrijgbaar in zwart en wit.

175,00

star star star star star
18 reviews
-20%
UPdesk High Elektrisch | Klein Zit-Sta Bureau

Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

198,00

247,00

star star star star star
88 reviews
-21%
UPdesk High Gasveer | Klein Zit-Sta Bureau

Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

168,00

212,00

star star star star star
1 reviews
-15%
UPdesk High Handslinger | Klein Zit-Sta Bureau

De Updesk High is eenvoudig met een handslinger verstelbaar. Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

158,00

186,00

star star star star star
53 reviews
FlipDesk | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

Verrijdbaar, kantelbaar en eenvoudig in hoogte te verstellen met een gasveer: De FlipDesk. Perfect voor in een klein (thuis)kantoor of voor flexwerkplekken.

198,00

star star star star star
5 reviews
TinyDesk Gasveer | Kleine 1 Poot Zit-Sta Tafel

Het meest compacte zit-sta bureau in ons assortiment, voorzien van een voetgasveerbediening. Ideaal voor kleine ruimtes, dit moderne bureau biedt een actieve werkplek thuis of op kantoor.

209,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Wall | Elektrische Zit-Sta Muurtafel

In hoogte verstelbare muurtafel en wandbureau met grote draagkracht. Ideaal voor thuis of op kantoor. Makkelijk in hoogte verstelbaar met Linak memory functie.

719,00

star star star star star
2 reviews
Linak Wall Solo | Elektrische Muurtafel

In hoogte verstelbare muurtafel met 1 poot. Ideaal voor een thuis of flex werkplek. Makkelijk in hoogte verstelbaar met Linak memory functie.

575,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Conset 501/19 Wall | Elektrische Zit-Sta Muurtafel

Wordt tegen de muur gemonteerd. Neemt erg weinig ruimte in beslag, zeer stabiel en geschikt voor kleine werkbladen.

595,00

star star star star star
19 reviews
WallDesk | Elektrische Zit-Sta Muurtafel

In hoogte verstelbare muurtafel en wandbureau voor compacte ruimtes. Ideaal voor laptops en als flexwerkplek. Makkelijk in hoogte verstelbaar met memory functie.

485,00

star star star star star
5 reviews
Single Leg Desk | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

Licht, verrijdbaar en eenvoudig in hoogte te verstellen: De Single Leg Desk. Perfect voor in een klein (thuis)kantoor of voor flexwerkplekken.

259,00

star star star star star
21 reviews
-14%
MiniDesk | Klein Handslinger Zit-Sta Bureau

Standing desk MiniDesk is met een handslinger in hoogte verstelbaar. Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel. Inclusief stelvoet

148,00

173,00

star star star star star
10 reviews
OneLeg | Elektrische Zit-Sta Tafel

Compact en stil. Zit-sta bureau OneLeg heeft een mooi design, op een poot. Ideaal voor thuiswerkers of in kleine ruimtes. Verkrijgbaar in zwart en wit.

325,00

star star star star star
15 reviews
Conset 501/19 | Elektrische Zit-Sta Tafel

Ideaal als dynamische groepsopstellingen of vrijstaande tafel. Makkelijk te verplaatsen door de wielen.

560,00

star star star star star_border
4 reviews
HomeFit | Inklapbaar Kastje/Elektrisch Zit-Sta Bureau

Een ergonomisch zit-sta-bureau opgeborgen in een kastje? Dat is HomeFit! Keuze uit vele verschillende kleurencombinaties.

948,00

star star star star star
2 reviews
BouncyDesk | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

De BouncyDesk is een compact zit-sta bureau met een gasveer. Inclusief actieve voetschommel.

325,00

star star star star star
10 reviews
Ongo Spark | Klein Gasveer Zit-Sta Bureau

De Ongo Spark is een klein zit-sta bureau met gasveer bediening. Ideaal voor thuiswerken en flexplekken.

849,00

star star star star star
1 reviews
SteelForce 370 Single Column | Klein Elektrisch Zit-Sta Bureau

Compact, stil en stabiel. Zit-sta bureau SteelForce 370 Single Column heeft een mooi design en een slank 7x7cm been. Ideaal voor thuiswerkers of in kleine ruimtes. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver

314,00

star star star star star
12 reviews

Gezonder thuiswerken met een klein zit-sta bureau

Verschillende taken vragen om verschillende werkomgevingen. Zo zijn we vaak op ons creatiefst als we lekker uit het raam kunnen kijken en kunnen we ons beter concentreren in rustige ruimtes. Een klein zit-sta bureau past zich optimaal aan aan jouw wensen. Het neemt niet veel plek in beslag en kan dankzij de wieltjes (met rem) en het relatief lage gewicht makkelijk verplaatst worden.

Het diverse aanbod kleine zit-sta bureaus bij Worktrainer

Met een klein verstelbaar bureau wissel je snel en gemakkelijk tussen zittend en staand werken. Een handslinger (ook: zwengel), gasveer of elektrische bediening helpt je om op ieder moment van de dag jouw gewenste werkhouding aan te nemen. Het slimme design van onze kleine sta bureaus zorgt er bovendien voor dat je ondanks het compacte formaat voldoende ruimte hebt voor je spullen. Zo hebben sommige modellen een apart toetsenbordblad of sleuf voor je tablet en telefoon.

Vind jouw ideale thuiswerkbureau

We verkopen kleine zit-sta bureaus van geliefde merken zoals UPdesk, Conset en HomeFit. Ons kleinste staande bureau heeft een werkblad van 60 bij 40 cm, maar er zijn ook zit-sta bureaus van 100 cm of zit-sta bureaus die inklapbaar zijn. Een bijzonder inklapbaar zit-sta bureau is de HomeFit, die je heel gemakkelijk ombouwt van bureau tot kastje in een mooie kleur. Andere geliefde sta bureaus:
  • De kleine versie van de Worktrainer StudyDesk is verkrijgbaar in een maat naar keuze (kleinste bureaublad: 80 x 60 cm, grootste bureaublad: 120 x 80 cm) en met stelvoeten of wielen.
  • De voordelige UPdesk High is verkrijgbaar in het wit of zwart als elektrisch bureau, als handmatig zit-sta bureau (met handslinger) of met gasveer. Als je er wielen onder laat zetten, maak je er een verrijdbaar zit-sta bureau van.
  • De SteelForce 100 is een klein handslinger bureau in een werkbladkleur en -maat naar keuze. De duurzame productie heeft dit bureau het gerenommeerde Global Green Tag certificaat opgeleverd.

Zo haal je het beste uit een kleine ruimte

Zoals gezegd wakkert afwisselen tussen staand en zittend werken de creativiteit aan. Met onderstaande ideeën haal je het beste uit je sta-zit bureau en zet je al die nieuwe inspiratie meteen om in de praktijk:.
  • Zet het bureau een week lang iedere dag op een ander plekje in huis. Bij het raam met het mooiste uitzicht, voor je favoriete schilderij of in een ruimte waar je normaal gesproken niet werkt. Een nieuw uitzicht kan voor nieuwe inspiratie zorgen. Wat doet het met jou?
  • Het zonnetje schijnt? Zet het bureau dan eens op het balkon of in je tuin. Buiten werken is heerlijk, maar we doen het veel te weinig. Met een klein verstelbaar bureau (elektrisch of niet) is jouw outdoor-kantoor een feit.
  • Combineer het met andere actieve beweegtools die weinig ruimte in beslag nemen, zoals een balansbord, sta-mat of kniestoel.

Voor werkgevers: ondersteun je medewerkers bij het inrichten van hun thuiswerkplek!

Een goede, gezonde werkplek is thuis net zo belangrijk als op kantoor. Maak gebruik van onze thuiswerkregeling en laat je medewerkers met behulp van een unieke kortingscode zelf hun actieve werkplek inrichten.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.